dimarts, 13 de maig del 2008

IV Marxa Sant Gregori (25 de maig)


Ja tenim totes les dades de la sortida de Santa Bàrbara, de www.sta-barbara.org:


Com tots els anys per aquestes dates, i en motiu de la festivitat del patró de la població, la Unió Ciclista Santa Bàrbara organitza una de les dues sortides anuals, la Marxa de Sant Gregori en BTT, que es durà a terme el proper diumenge 25 de maig. Aquesta quarta edició recorrerà camins propers a la població fins arribar a la Serra de Godall, on la marxa transcorrerà per llocs ideals per a la pràctica d'aquest esport, combinant camins, pistes i senders. Fins a completar la quarantena de quilòmetres de la sortida.

Cal recordar que la marxa no és competitiva, però que en els trams més dificultosos, tant de pujada com de baixada, els participants podran anar lliurement al seu ritme.
La dificultat global de la marxa és de grau mitjà. Degut a l'èxit de la passada edició, l'organització enguany ha intentat que el recorregut sigui semblant al de l’any anterior, afegint-hi algunes variants (per no ser tots els anys el mateix). Al final de la marxa, a la zona de pícnic del poliesportiu municipal hi haurà un avituallament bastant sòlid amb pica-pica, rostida, ... també hi haurà obsequis i alguna altra sorpresa.
La inscripció es pot fer anticipadament a les diferents botigues relacionades amb el món del ciclisme de les nostres terres. També es podrà fer el mateix dia de la marxa (25 de maig) a partir de les 8 hores al pavelló poliesportiu de Santa Bàrbara. La sortida es donarà al mateix lloc de la inscripció a les 9 del matí. L'organització espera poder gaudir d'un bon dia en bicicleta i poder superar el nombre d'inscrits de l'any passat, degut a les atractives modificacions que s'han anat fent al llarg del recorregut. Per a més informació us podeu adreçar als telèfons 649 865 314 i 637 421 408.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

crec que hauriem d'acudir en massa aquesta marxa no competitiva per apoyar una de les poques marxes que es celebren al costat de casa nostra es una opinio que dono despres ens queixem que no es fan marxes prop de casa

Anònim ha dit...

crec que hauriem d'acudir en massa aquesta marxa no competitiva per apoyar una de les poques marxes que es celebren al costat de casa nostra es una opinio que dono despres ens queixem que no es fan marxes prop de casa

Anònim ha dit...

com esta el tema de fer una marxa amposta?
potser tindriem que parla-ho amb els altres clubs del poble i montar-ho junts.que trobeu?

Anònim ha dit...

jo crec que per la part del nostre club no hi hagut molt d'interes llevat 4 o 5 tambe es cert que no s'ha fet una proposta en ferm per organitzar una marxa a lo millor ens quedariem sorpresos per la resposta de la gent del club. seria bona opcio parlar en qualsevol altre club del poble joves o veterans creien que els joves tenen mes experiencia ultimament ja que en btt organitzen l'open btt de tarragona a godall per part meua seria una bona opcio i es podria parlar

Anònim ha dit...

PER PART DELS JOVES NO HI HA CAP PROBLEMA,SERIA SENTARMOS I PARLARNE I SI MES NO FER UN CANVI D'IMPRESIONS,SOBRE POSIBLES FETXES.
PER LA NOSTRA PART CAP PROBLEMA.

Anònim ha dit...

em semble que patxi te el teu numero de telefon ja ens posarem en contacte saludos XAVI