dilluns, 15 de setembre del 2008

Catí- I Volta de montanya

Aquest dissabte els nostres companys aficionats al "Trail" van disputar la I Cursa de montanya de la població de Catí, tenim la crònica del nostre company Jonatan:

Aquest dissabte 13 es disputava la I VOLTA DE MONTANYA DE CATI, a les set del mati tocava el despertador per esmorzar i preparar-nos havíem dormit a L'AVELLA a uns 6 km de Catí. Nomes sortir al carrer ja varem notar el canvi de temperatura que estàvem acostumats a la nostra terra estàvem a 8 graus i ratxes de vent espectaculars. Al arribar a Catí molt d'ambient eren les 7.45 del mati la gent es protegia del fred com podia l’expedició de MONTBIKE estava composa per Narcís, Asbel, Saray, Carlos, Jonatan i Yolanda que cuidava la DUNA el gos de Carlos.
La cursa de 22 km , 850 metres de desnivell positiu i 290 participants començava a les 8 en punt, surtin del poble ja tots els components de MONTBIKE es van separar ja que el principi de la cursa era el mes dur fins al km 10 tot era de pujada fins al tossal de la nevera a quasi 1300 metres d'altura, on el vent ens pegava de cara fent molt dura la pujada. Una volta a d'alt havíem de baixar al BALNEARI DE L'AVELLA on havíem passat la nit ja estàvem al km 15 nomes en feien falta 7 km. Desprès d'una curta però dura muntada nomes ens quedaven 5 km tots de baixada fins a Catí, Narcís va ser el primer d'arribar en la posició 31 en un temps de 2:19:03 molt bona posició i cada dia esta mes a prop dels guanyadors, desprès arribaria Asbel en la posició 156 en un temps de 3:00:45,tot seguit Jonatan en la posició 160 en un temps de 3:01:55 i finalment van arribar Carlos en la posició 210 i en un temps de 3:51:33 i Saray en la posició 211 i en un temps de 3:53:12 molt bona actuació de "la parejita". La impressió que ens va donar la cursa va ser molt bona ja pel recorregut, avituallaments, organització i pel tracte rebut pels Catinencs. JONATAN

Teniu les fotos aqui