diumenge, 9 de novembre del 2008

Sortida Portell de l'Infern

El diumenge ens vam reunir 6 bikers, Pili, Liberto, Dieguito, Fabia, Adan i Nando per fer la sortida al Portell, una de les senderes més conegudes del Port, i que sense dubte tant els que ja l'han fet com els nous difícilment pots oblidar; segur que alguns dels companys més Enduro tenen molt bons records d'aquesta sendera.

La primera part va ser la més dura i es tractava de remuntar des del Pantà fins a Fredes per carretera, 15Km de pujada amb les nostres dobles, que ens van fer llevar roba, alguns més experimentats ja vam sortir de casa més preparats i coneixedors del terreny i la meteorologia acudiren amb equipatge d'estiu.
Després del merescut descans a la entrada de la sendera, comencem el descens, amb una part molt tècnica i amb molta pedra que ens va fer veure que aquesta sendera no seria fàcil i caldria estar molt concentrat, només una caiguda sense conseqüències i arribem a la Portella, podeu veure les fotos a la galeria, unes vistes impressionants i un petit descans. Després de passar varis trams empedrats del vell camí que portava a Fredes arribem a una bifurcació i amb molt bon criteri decidim agafar una variant que ens portaria amb una ràpida sendera al "Salt de Robert" i així deixar l'últim tram de la sendera del Portell per una altra ocasió.

Sense perdre temps arribem a la part final de la sortida retornant per la pista del Mangraner fins els cotxes, finalment 30Kms exigents que completem en 2h 30 min de rodatge, que ens preparen pel pròxim diumenge a Gandesa.

Aqui teniu les fotos.... link