divendres, 12 de setembre del 2008

Dia de la Diada- un poc de tot

Aquesta diada alguns company vam aprofitar per fer diverses sortides, per una part la "secció" de trail, composada per Jonatan , Narcis i Asbel van anar a la cursa de Falset, i tenim fotos i crònica del nostre company Jonatan.

Per altra part Pili, Liberto i Nando vam aprofitar per fer la pujada al Cap d'Ascens pel pixador i tornada per la sendera de l'hermita d'Ulldecona, una sendera molt pedregossa al seu últim tram, i que ens va fer anar molt de temps amb la bici al costat. No tenim fotos perque la sortida va ser totalment improvissada i fins l'últim moment no vam decidir el recorregut.

Ara si, vos deixo amb la crònica del nostre company Jonatan:


Aquesta diada nacional de catalunya es celebraba la II cursa de falset on tres components de MONTBIKE Asbel,Narcis i Jonatan ens vam desplaçar.Després de la matinada de rigor, i en un cel que deixaba caure quatre gotes, arribavem a falset, nomes arribar ja es podia veure molt d'ambient i alguna cara que altra coneguda, vam agafar el dorsal i a preparar-nos per a la cursa.

La cursa constava de 23 km amb un desnivell positiu de 800m. on la part mes dura i tècnica estava a la primera part de cursa fins el km 12, on hi havia el desvio per fer la curta, que constava de 13 km, o seguir en la llarga que era la part més plana i mes bona per portar un ritme bo.

A les 9 en punt amb mes de 350 participants es donaba la surtida pel carrers del poble de falset amb un ritme bastant dur on jo i el meu germa Asbel, que era la primera cursa que hi fea ja perdiem de vista a Narcis, despres de deixar el Falset ja començem a pujar per pista i poc despres sendera al km 4.5 arribem al lloc mes espectacular de la cursa l'hermita de Sant Gregori on es troba dins la montanya en un paratje envoltat de roca roja. Després de fer la goma amb Asbel i fer-lo esperar tres cops decideixo fer la volta curta i que Asbel que es troba molt be que faci la llarga, al km 12 despres de fer les 5 muntades i baixades curtes pero dures arribaba el desvio per fer la llarga o la curta ja vaig desviar cap al poble per fer l'ultim km de la cursa arribant amb els primers classificats de la volta llarga amb un temps de 1:57:13 en la posicio 61 de 125 participants.

Al cap d'una estona arribaba Narcis que feia la volta llarga 23 km amb una molt bona posicio 44 amb un temps de 2:09:04 tenin molt de merit pel gran nivell que tenia la prova, només a 20 minuts del vencedor, Asbel entraba a meta en la posicio 157 en un temps de 2:47:54 de 225 participants, tenin molt de merit per ser la primera cursa i sent la primera vegada que feia tants kms.Ara la proxima cursa dema mateix a La volta a l'Avellà a Cati on es una cursa de 22kms molt similar a la de Falset. (JONATAN)